Tapahtumat

Olen vuosien varrella osallistunut Volgallani moniin tapahtumineen koti- ja ulkomailla. Olen kerännyt tänne joidenkin tapahtumien kuvia.

Viro, Paide, 2005

paide13Elokuussa 2005 Virossa Paiden kylässä järjestettiin Volgien kokoontuminen. Paikalla oli yli 50 Volgaa Virosta ja lähimaista. Tapahtuma piti sisällään kokoontumisen, ajokulkueen ja erilaista haastatteluja.

Lisää kuvia tapahtumasta voit katsoa täältä

 

Uusikaupunki, Neukkumasinistit, 2006

nm_uk_06_20Neukkumasinistit kokoontuivat Uudessa kaupungissa Heinäkuussa 2006. Paikalla oli useampi kymmenen itä-autoa laidasta laitaan sekä moottoripyöriä ja kuorma-autoja. Päivään kuului mm. kokoontuminen torilla sekä ajokulkue.

Lisää kuvia tapahtumasta voit katsoa täältä

 

Lahti, Classic Motor Show, 2008

classic08-01Volgani oli esillä Volga Club Finlandin messuosastolla ensimmäistä kertaa järjestetyssä Classic Motor Show näyttelyssä Lahden messukeskuksessa. Paikalla oli runsaasti harrasteautoja ja viikonlopun aikana oli kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Kuvia näyttelystä voit katsoa täältä

 

Venäjä, Nižni Novgorod, Gorkyclassic, 2012

Yksi isoimmista ponnistuksista tuli tehtyä vuoden 2012 keväällä kun valmistauduin ja matkustin Gorky Classic tapahtumaan Venäjän Nizni Novgorodiin. Matka oli tapahtumarikas, lisää voit lukea alla olevasta linkistä.

Kuvia tapahtumasta voit katsoa täältä

Scroll to Top